Endelig et skovservice der påtager sig små opgaver

Vi har lige købt en grund nær Skagen, hvor vi gerne vil bygge et sommerhus. Vi havde set der var nogle store høje træ som ville tage sol lyset i vinter dagene , så de skulle væk inden vi kunne begynde at bygge. Skulle vi gøre det selv eller hyre et skovservice firma til opgaven ?
skov service
Først ringede vi lidt rundt til vores venner , for at hører om de kunne hjælpe os . Men de mente det kan være farligt at fælde ens træer selv. Vi søgte også selv på google og fandt ud af de havde ret, selv eksperter siger “Fæld ikke træer selv“. Så det måtte vi jo hellere holde os fra. Tænk hvis man , eller sin kone , kom til skade fordi man ville spare lidt penge ved at fælde de træer selv. Det ville jeg ikke kunne leve med. Så pengepungen måtte fra, og vi søgte nu efter et Skov Service firma her oppe i Nordjylland.

Men gider et skovservice firma egenligt at påtage sig små opgaver som vores ?

Det kommer selvfølgelig an på , hvem man kontakter. Flere af de helt store Skovservice firmaer i Nordjylland , mente at det nemt var noget vi kunne gøre selv. Vi henviste dem til den artikel vi havde fundet på bolius.dk , men det var ikke noget de blev berørt af , så de 3 store træer vi havde på grunden var ikke en opgave de gad tage sig af. Vi ville ikke selv fælde vores træer , så vi søgte videre på nettet. Den næste vi ringede til var Timo Fosdal , som ejer Fosdal Skovpleje. Han ville rigtig gerne hjælpe os med træfældningen af de 3 store træer. Det skulle ikke tage ham mere end en dag at klare denne opgave for os. Så hvis I søger nogle til at klare selv de små skovservice opgaver, så kontakt Timo hos Skovservice Nordjylland. Hvor intet job er for småt 🙂